"Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek." Mt 11, 28

Vasárnapi gyermekistentisztelet

26 február 2012
(0 votes)
Author :  

Vasárnapi gyermekistentisztelet

"Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket..." Márk 10, 14.

 

Isten segítségével gyülekezetünkben 2012 februárjában beindulhatott az úgynevezett családi istentisztelet, amelynek keretében gyermek-istentiszteletet is tartottunk párhuzamosan a felnőtt istentisztelettel. 2016-tól azonban sikerült megegyeznünk az Óvoda vezetésével arról, hogy az aulában tarthatunk gyermek-istentiszteletet minden vasárnap, párhuzamosan a felnőtt istentisztelettel. 2019. márciusától már az új templomunkban tartjuk a gyermekistentiszteletet minden vasárnap.

Ezúton is szeretnénk a szülőket bátorítani és biztatni arra, hogy hozzák el gyermekeiket ezekre az alkalmakra, hogy had ismerkedjenek az ő Megváltójukkal.

Várjuk szeretettel az egész családot, hiszen a gyermekeink azt a példát követik majd, amit mi élünk eléjük.

Szeretnénk megköszönni mindazoknak a segítségét, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez az alkalom gyülekezetünkben létrejöjjön, és egyben szeretnénk felhívni azoknak a figyelmét, akik valamiben segítségünkre tudnak lenni, hogy keressék meg gyülekezetünk gyermekmunkásait, és osszák meg velük gondolataikat.

 

Áldást Békességet kívánunk!

20686 Views
Stefán Attila

"Mert nem szégyellem az evangéliumot, hiszen Isten ereje az, minden hívőnek üdvösségére..." Róma 1, 16

Maupassant Az ékszer c. írása egy hivatalnokról és feleségéről szól, akik szeretnének felemelkedni, és szégyellik szegénységüket. Egyszer meghívást kapnak egy bálba. A feleség gazdag barátnőjének ékszerét kéri kölcsön az estére, hogy ne nézzék le szegénysége miatt. Az ékszert azonban elveszti. Óriási adósságokba keveredve megvásárol egy ugyanolyan nyakéket, hogy a tulajdonosának visszaadhassa. Húsz évet dolgoznak férjével, hogy az adósságokat letörlesszék: mindenről lemondanak, gyermeket sem vállalnak. Egy váratlan találkozás során derül ki, hogy az elvesztett ékszer egy olcsó, de remek utánzat volt, amiért ő cserébe egy valóságos nyakéket szolgáltatott vissza, és erre ráment az élete.

Hamis „ékszerek” után futnak sokan egész életükben. Pál apostol a valódi ékszerről szól nekünk a Római levélben: a megváltás evangéliumáról, amit Isten drága véren szerzett, de ingyen ajándékoz nekünk. Keresd ezt, és boldog leszel!

Támogass minket.

"Mert ennek a szolgálatnak az ellátása nemcsak a szentek szükségleteit elégíti ki, hanem sokakat hálaadásra is indít az Isten iránt. Mert e szolgálat eredményességéért dicsőítik majd az Istent (...), és azért a jószívűségetekért, amely irántunk és mindenki iránt megnyilvánul." 2 Kor 9, 12-13

Alkalmaink időpontjai

  • Vasárnapi istentiszteletek: 9 óra
  • Gyerekistentiszteletek: vasárnap - 9 óra
  • Biblima csoport: páros héten kedden - 18 óra

Elérhetőség

  • 2335 Taksony, Vezér utca 28.
  • Telefon: +36-30/743-5184
  • Email: taksony.ref(kukac)gmail.com
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…